Ostojić na Sportskoj televiziji: Catinas ili ja padamo u prvoj rundi! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.06.2012 10:33h Autor:

Domagoj Ostojić

Nakon preduge pauze u ring se ponovno vraća sjajni Domagoj “Buco” Ostojić borbom idućeg mjeseca protiv iznimno opasnog Raula Catinasa na SuperKombatu. Svojom borbom privukao je i pažnju nacionalne Sportske televizije.

34-godišnji Ostojić napokon je ostavio iza sebe sve zdravstvene probleme koji su ga u posljednje vrijem mučili i odnedavno je mogao započeti treniti punim intenzitetom. Na svoj prvi izazov nakon pauze nije mroao dugo čekati, Eduard Irimira pozvao ga je na priredbu na kojoj će se boriti i naš Mladen Brestovac.

Svojim povratničkim mečom zaista zaslužuje pažnju, a slično razmišljaju i na Sportskoj televiziji u vlasništvu Hrvatskog olimpisjkog odbora te su ovih dana snimili o Ostojiću sedmominutnu reportažu.

“Moj trener je rekao da su šanse 60-40 u korist Catinasa prvesntveno zbog toga što je on u kontinuitetu mečeva. Ja sam siguran da će taj meč završiti u prvoj rundi nokautom, sad pitanje na čijoj strani. Oboje smo jaki udarači s time da sam ja puno veći od njega”, rekao je Ostojić.

Zaista, bit će neobično vidjeti stare-down nakon vaganja dan priječa meča s obzirom da je Ostojić od Catinasa 20-ak kilograma teži, a spomenimo i da je viši od Catinasa s obzirom da je visok dva metra.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI