Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Oscar De La Hoyja: UFC otvara vrata boksu | Fight Site

Oscar De La Hoyja: UFC otvara vrata boksu

K1 / Boks 22.09.2011 09:13h Autor:

Oscar De La Hoya

Boksačka legenda, bivši svjetski prvak i osnivač Golden Boy Promotionsa, Oscar De La Hoya, je u razgovoru za Fight Hub TV prokomentirao veliki deal koji su sklopili UFC i TV mreža FOX. Boksač smatra da se radi o odličnoj stvari, ne samo za ultimate fight, već i za boks, a Dani Whiteu i braći Fertitta odaje priznanje zbog, prema njemu, dobro odrađenom poslu.

“Prije svega, čestitam Dani Whiteu na vrhunski odrađenom poslu u promociji UFC-a. Pogledajte gdje su danas; dobili su ugovor s FOX-om, što je sjajna stvar za MMA i UFC. Svaka čast”, kaže De La Hoya i dodaje:

“Boks će se ubrzo vratiti na velika vrata i vrlo sam siguran u to što govorim. Vjerujem da će se vrlo brzo vratiti i na nacionalnu televiziju. Kada ljudima date kvalitetne mečeve, oni to žele gledati. Ako bilo kakva velika kuća stane iza boksa, vjerujem da će gledanost biti velika. I Golden Boy Promocija radi upravo na tome. Pitanje je samo vremena.”

Legendarni boksač se još jednom poklonio UFC-u rekavši da je upravo to zvijezda vodilja i posrnulom boksu.

“White i braća Fertitta su brilijantni. Odradili su sjajan posao. Znaju što rade i čitavu su stvar dignuli na viši nivo. Tko zna gdje će MMA otići. Samo im je nebo limit. Upravo ove stvari mogu otvoriti prostor boksu jer se također radi o borilačkom sportu”, zaključuje De La Hoyja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI