Oscar De La Hoya će se vratiti samo pod jednim uvjetom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.06.2015 19:19h Autor:

Mayweather vs. De La Hoya

Jedan od najvećih boksača novijeg doba, a trenutno izuzetno uspješni promotor, Oscar De La Hoya, objavio je kako se želi vratiti i odraditi još jedan meč, no samo pod jednim određenim uvjetom.

'Golden Boy' je posljednji put nastupio u prosincu 2008. godine, kad je doživio poraz od Mannya Pacquiaoa, a nakon toga se posvetio promotorskoj karijeri. No, s 42 godine još uvijek nije prestar, a i u redovnom je treningu te su se pojavile neke mogućnosti za njegov povratak.

Prvobitno je izjavio kako se želi boriti protiv Genadya Golovnika, no izgleda kako ima još jedan bolji promotorski plan. Ako bi to uspio, uistinu bi dobio još dva meča stoljeća. Naime, njegov uvjet je iznešen kroz Twitter objavu koja izgleda ovako:

"Jedina moguća opcija mog povratka je meč Floyda Mayweathera u rujnu, nakon čega bih se ja borio s protivnikom iduće godine."

Izuzetno zanimljiva situacija, no nema sumnje kako bi ovaj meč sigurno bio puno zanimljiviji i iščekivaniji od onoga koji bi možda uslijedio. Na početku teksta smo napisali da je Oscar izuzetno uspješan promotor. E, pa sve je to s razlogom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI