Oscar De La Hoya Dani Whiteu: “Borba Mayweather vs. McGregor će biti pušiona” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.06.2017 12:59h Autor:

Oscar De La Hoya

Boksačka legenda i promotor Oscar De La Hoya prepire se s Danom Whiteom oko ideje da se organizira meč između Mayweathera i McGregora.

De La Hoya je nedavno u iscrpnoj izjavi na društvenim mrežama zamolio fanove da ne podrže cirkuski meč između Floyda i Conora koji će unazaditi boks. White je uzvratio odgovorom da je borba koju je De La Hoya organizirao, Canelo Alvarez protiv Julia Cesara Chavesa Jr. bila katastrofa. Dana kaže kako je smiješno što Oscar sada govori jer se do nedavno zalagao za borbu između Canela i McGregora. UFC-ov predsjednik savjetuje De La Hoyu da se drži meča Canelo protiv Golovkina kojeg organizira i da prestane pljuvati po drugima.

De La Hoya je nedavno gostovao u emisiji ‘SportsCenter’ gdje ga je voditeljica zatražila da odgovori na Whiteove komentare. Evo što je rekao:

“Ta borba će biti pušiona. McGregor nije boksač, nema iskustva u boksu. Jako poštujem Danu, McGregora i UFC, ali Conor nije boksač. Da, biti će to zabavno. Prve dvije, tri runde će biti zabavne zato jer će McGregor pokušati nokautirati Mayweathera, vjerujte mi ja sam stručnjak. Sljedećih devet rundi će biti dosadne, Mayweather će znati kako boksati s njim i kako ga izbjegavati. Mayweather je najbolji boksač na ovom planetu. U to nema sumnje. Zato ovo govorim.”

U nastavku pogledajte video od 4:40

Oscar De La Hoya Respond to Dana White's Criticism on Canelo/C…

Oscar De La Hoya Respond to Dana White's Criticism on Canelo/ChavezJr., Mayweather/McGregor & Discusses Canelo/GGG VenueREAL COMBAT MEDIA BOXING is looking for knowledgeable BOXING WRITERS to join the boxing media for prediction articles, editorials, publicity, boxing rankings, breaking news and to write major fight recaps. We are also looking for writers to write and recruit clients for PAID publicity positions. We are also looking for BOXING VIDEO INSTRUCTORS to make instructional videos to advertise your business for free on our online platforms for cross promotion. Serious inquiries, email us at NEWS@REALCOMBATMEDIA.COM.

Posted by Real Combat Media.COM on 6. lipnja 2017

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI