“Ono je bilo jeftino sranje od Blakea”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.10.2012 13:51h Autor:

Randy Blake

Sramotni udarac Randyja Blakea tijekom treće runde meča protiv Mirka Filipovića u osmini finala K-1 World Grand Prixa naišao je očekivano na velike kritike.

Otprilike minutu prije kraja posljednje runde borbe Cro Copa i Randyja Blakea, hrvatski borac nakon rastavljanja iz klinča krenuo je udariti Blakea aperkatom, koji je bio u padu, ali se na vrijeme zaustavio i njegova ruka nije na kraju došla ni blizu protivnika.

Hrvatski borac ipak se osjećao dužnim ispričati Blakeu zbog svoje namjere da ga udari. Ispričao mu se dva puta, a nakon posljednje isprike, Blake umjesto da ju je korektno prihvatio, udaljio se i nastavio borbu, reagirao je snažnim desnim direktom u Mirkovu bradu. Naš je borac završio na podu, ali srećom udarac ipak nije bio toliko jak.

Sudac je reagirao sukladno pravilima, počeo je brojati Mirku s obzirom da on ni nije reagirao u prethodnoj situaciji, pa je zapravo Mirkova greška što nije bio dovoljno oprezan prilikom svog ispričavanja. No, japanska publika to je znala kazniti zvižducima.

Iznimno kritični prema tom potezu bili su gotovo svi koji su gledali meč, radilo se o Hrvatima ili objektivnim gledateljima s drugih strana svijeta. Na Sherdog forumu neki su korisnici također prilično oštro reagirali na Blakeov iznimno prljavi udarac.

"Vau, to je bilo jeftino sranje od Blakea", glasi reakcija korisnika na jednom od najaktivnijih borilačkih foruma na svijetu, a većina se složila s njime. Zaista, velika sramota za Blakea. Osim što je odradio relativno loš meč, taj prljavi udarac bacio je ogromnu mrlju na njegove dosadašnje uspjehe u karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI