Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Oleksandr Usyk došao “pod skute” Eddiea Hearna, omraženog gazde britanskog boksa | Fight Site

Oleksandr Usyk došao “pod skute” Eddiea Hearna, omraženog gazde britanskog boksa

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.09.2018 19:48h Autor:

Oleksandr Usyk

Oleksandr Usyk potpisao je ugovor o predstavljanju s jednim od najpoznatijih svjetskih boksaških promotora, Eddiem Hearnom i njegovim Matchroom Boxingom.

Usyk je potpisao ugovor o suradnji, odnosno on i dalje ostaje pod K2 Promotionsom koji će se u njegovoj karijeri brinuti zajedno s Hearnom. Ovime će Usyk dobiti puno toga, prije svega više mjesta u medijima i više pažnje, ali i zadovoljiti će potrebu za većim mečevima nego što je to mogao imati do sada.

Posebno je zanimljivo ovo što se dogodilo zbog toga što je Hearn promotor Tonya Bellewa, a upravo se kuha meč između njega i Usyka. Na ovaj način bi to bilo puno lakše dogovoriti, budući da bi sav novac za boksače ovako ostao “pod istim krovom”, što bi itekako olakšalo pregovore. Usyk je već rekao da je to zapravo njegova najveća želja za idući meč, iako to znači da tada više ne bi bio apsolutni prvak lakoteške kategorije, odnosno ostao bi bez pojasa WBA, koji je naredio da se mora boriti protiv Denisa Lebedeva.

“Borba protiv Bellewa bi bila velika prilike za mene, on je stvarno dobar boksač i dobra osoba. Obojica bismo puno dobili tim mečem. Osim toga, volio bih priječi među teškaše pa je prema tome Engleska savršena zemlja za mene”, izjavio je Usyk.

Ukrajinac se tako pridružuje rosteru na kojem se osim Bellewa nalaze Anthony Joshua, Kell Brook, Dillian Whyte, Amir Khan, Scott Quigg, Artur Beterbiev, Callum Smith, Daniel Jacobs i mnogi drugi svjetski poznati boksači. Svima njima Hearn je jako puno pomogao u karijeri, a zapravo je on posljednjih godina postao pravi gazda britanskog boksa te je nemoguće napraviti veliku boksačku priredbu na otoku, a da on u tome nema svoje prste.

Ipak, fanovi boksa ga iz nekog razloga ne vole. Kada je davao izjava nakon meča Joshue i Klička, 90.000 ljudi na Wembleyu mu je u jedan glas fučkalo i hukalo, a nešto slično događa se i svaki put kada uzme mikrofon. Teško je zaključiti zašto je to tako, budući da Hearn donosi Velikoj Britaniji boksačke priredbe kakve nisu imali godinama unazad. I mnogi se fanovi na boksačkim forumima to isto pitaju. Čini se da je jednostavno stvar u tome da je “hejt” zapravo dokaz da si dobar borilački promotor. A Hearn nije dobar, on je fantastičan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI