Održana vaga, a onda Paparyan otkazao borbu Zlatku Bajiću!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.09.2011 07:32h Autor:

Zlatko Bajić na vagi

82 kilograma težio je naš Zlatko Bajić, a čak 4 kilograma više njegov protivnik, prvak It’s Showtime promocije, Sahak Hak Paparyan.

Tako su glasili rezultati službenog vaganja koje je jučer održano u Alkmaaru uoči današnjeg “Mean and Huge” eventa. Unatoč priličnoj razlici u kilaži, Bajić je za Fight Site izjavio:

“Razlika postoji, no nema veze. Motiviran sam, spreman sam…Hak me niti malo ne impresionira. Dat ću sve od sebe da ga sutra srušim.”

I onda nevjerojatan preokret. Samo nekoliko trenutaka kasnije Paparyan se predomislio i postao bolestan. Organizatori su javili da je borba otkazana jer Paparyan zbog bolesti nije spreman nastupiti. Bajiću je obećan dvoboj kada prvak “It’s Showtimea” ozdravi. Kada će to biti, nije poznato.

Jasno je samo da je aktualni prvak Hrvatske u kick boksu potrošio nekoliko mjeseci na pripreme i nabijanje kilograma, a da na koncu ringa neće vidjeti. Moramo reći zaista šteta jer je ovo bio pravi test za njega i velika prilika koju niti neće imati prilike iskoristiti. Barem za sada…

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI