Odlučili ste – meč između Mayweathera i Nasukawe NIJE namješten!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.01.2019 12:08h Autor:

Ilustracija

Nakon nekoliko dana od kada je naša posljednja anketa na Fight Site portalu aktivna, vrijeme je za zaključak – je li boksački meč između Mayweathera i Nasukawe namješten ili nije?

U anketi u kojoj je glasalo oko 1200 ljudi većina smatra da je meč bio stvaran, odnosno da nije bilo namještanja. Za odgovor “Ne, samo ‘mismatch'” se odlučilo 51 posto posjetitelja našeg portala.

No, da je jako teško procijeniti o čemu se ovdje radi govori zorno i postotak onih koji vjeruju da se radilo o namještaljci. “Da, čisti ‘fix'” je drugi najpopularniji odgovor koji je sakupio čak 35 posto.

Tu je i opcija “Teško mi je procijeniti” za koju se odlučilo 8 posto glasača dok njih 6 posto nije gledalo ovaj egzibicijski meč koji se održao na Staru godinu u Tokiju na RIZIN-u 14.

Bilo kako bilo, Mayweather je za 1 minutu posla zaradio 9 milijuna dolara. Prašina oko namještenog ili tragično spojenog boksačkog meča će se vrlo brzo slegnuti, a novac će i dalje biti na njegovom računu. Ako ga u međuvremenu “ne spiska”…

Rezultate ankete možete komentirati ispod teksta, a svima koji su sudjelovali zahvaljujemo na trudu i izdvojenom vremenu!

Je li meč Mayweather vs. Nasukawa namješten?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI