Odabrani borci za SuperKombatove kvalifikacije u Opatiji!

K1 / Boks 28.01.2013 13:55h Autor:

Opatija Fight Night 5

Opatija Fight Club u suradnji sa SuperKombatom, jednom od najboljih svjetskih K-1 organizacija, nakon 20-ak dana temeljitog analiziranja boraca u cijeloj regiji napokon je donio odluku o borcima koji će sudjelovati u prvim službenim europskim kvalifikacijama za nastup na SuperKombat World Grand Prixu 2013.

U kvalifikacijama će nastupiti ukupno osam boraca iz teške kategorije, a radi se o mahom najtalentiranijim borcima koji do sada nisu još uvijek napravili značajniju profesionalnu karijeru na međunarodnoj sceni, za što zahvaljujući njihovim mogućnostima definitivno imaju veliku perspektivu.

Na Opatija Fight Nightu 5 koji će se održati 23. veljače u SuperKombat europskim kvalifikacijama borit će se Ante Verunica (Hrvatska), Dino Belošević (Hrvatska), Tomaž Simonič (Slovenija), Uroš Veličevič (Slovenija), Muamer Tufekčić (Bosna i Hercegovina) i Giannis Stoforidis (Grčka), a preostala dva borca koji će doći iz Njemačke i Engleske bit će određeni tijekom veljače nakon tamošnjih proba.

Interes za SuperKombat kvalifikacije u Opatiji bio je iznimno velik, mnogo je boraca prepoznalo odličnu priliku za probitak na svjetsku scenu. Oni koji se ipak neće moći predstaviti ovom prilikom predsjedniku SuperKombata, Eduardu Irimiji, imat će također jednu vrlo atraktivnu priliku koja će im biti pružena krajem veljače, a više informacija o tome trebalo bi biti uskoro objavljeno.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI