Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Objavljeno koliko će GGG i Canelo zaraditi u današnjem spektaklu | Fight Site

Objavljeno koliko će GGG i Canelo zaraditi u današnjem spektaklu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.09.2018 11:20h Autor:

Canelo vs. GGG

Poznato je kakvim će honorarima biti nagrađeni Canelo Alvarez i Gennady Golovkin za svoj večerašnji nastup u Las Vegasu. I cifre su vrlo dobre za obojicu.

Kako je obavijestio poznati boksački novinar, Kevin Iole, Canelu Alvarezu garantirano je pet milijuna dolara, dok će Kahastanac dobiti milijun dolara manje. Canelo je tako na jednakom honoraru kao za prošlogodišnji meč, dok je Golovkin u startu ugovorio milijun dolara više nego prošli put.

Naravno, to su samo garantirane cifre koje se moraju prijaviti, dok će prave zarade biti puno veće. To se naravno tiče PPV prodaju, gdje će puno veći dio kolača ići Canelu. Uostalom, njegova promotorska kuća je glavni organizator meča. Prošli meč završio je s prodanih milijun i 300 tisuća prijenosa, a pretpostavlja se kako je Canelo na kraju “spremio” 50 milijuna dolara, dok je GGG postao bogatiji za dvadesetak.

Teško je pretpostaviti bi li ovaj današnji meč mogao prijeći prodaju prethodnog, čime bi automatski i njihove zarade bile veći. Posao oko promocije odrađen je sjajno i pretpostavljamo da ne postoji svjetski boksački fan koji ne želi ponovno pogleda dva ponajbolja boksača današnjice u međusobnom ogledu. Posebno u današnje vrijeme, kada je nikad teže ugovoriti okršaj dva top boksača iste kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI