Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Objavljen raspored borbi za Glory u Milanu i Istanbulu | Fight Site

Objavljen raspored borbi za Glory u Milanu i Istanbulu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.02.2013 10:45h Autor:

Glory Istambul

Glory će svoju prvu priredbu u 2013. održati 23. ožujka u Londonu. Sjajni card predvode Tyrone Spong i Remy Bonjasky, a sada imamo popise mečeva i za sljedeće dvije priredbe, u Istanbulu 6. travnja i Milanu dva tjedna poslije.

Turski show u meču za mjesto prvog izazivača prvaka Semmyja Schilta predvode Gokhan Saki i Daniel Ghita. Murat Direkci bori se s Josephom Valtellinijem, a posebno će biti zanimljiv okršaj između Karima Ghajjija i Niekyja Holzkena. Ghajji je nedavno napravio pravu senzaciju osvojivši La Nuit des Titans turnir u francuskoj svladavši u polufinalu Yohana Lidona odlukom i u finalu Aikprachu Meenayothina nokautom. U Istanbulu će nastupiti i Mourad Bouzidi, Filip Verlinden i L'Houcine Ouzgni.

Milanska priredba također donosi nekoliko mega dvoboja. Giorgio Petrosyan bori se s Hafidom El Boustatijem koji je prošle godine pobijedio Van Roosmalena. Robin Van Roosmalen borit će se s pobjednikom K-1 MAX-a Murthelom Groenhartom i pobjednik će se najvjerojatnije boriti s Petrosyanom za naslov prvaka. U Milanu će za Glory debitirati dva sjajna mlada borca Chingiz Alazov i Juri Bessmertny. najavljen je i okršaj između Artema Levina i Sahaka Parparyana, ali Rus ima osam dana ranije zakazan meč 15. ožujka u Americi protiv Simona Marcusa i vidjet ćemo hoće li biti spreman za nastup u Italiji.

Glory Milano:

Giorgio Petrosyan vs Hafid El Boustati

Sittichai Sitgonpeenong vs David Kiria

Nenad Pagonis vs. Steve McKinnon

Robin Van Roosmalen vs Murthel Groenhart

Chingiz Allazov vs Marat Grigorian

Yury Bessmertney VS TBA

Enriko Gogokhiya VS TBA

Kaoponlek vs Sergio Wielzen

Sahak Parparyan vs. Artem Levin 

 

Glory Istanbul:

Kenan Günaydın. vs. Guvenç Akiyev

Hünkar Kılıç. vs. Max Baumert

L'houcine Ouzgni vs Marc de Bonte

Jonatan Oliveira vs Beunung Top Kickboxing

Ismail Uzuner vs Roman Mailov

Mourad Bouzidi vs Fabiano Cyclone

Una Unzai vs Fillip Verlinden

Nieky Holzken vs Karim Ghajji

Murat Direkci vs Joseph Valtellini

Gökhan Saki vs Daniel Ghita

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI