Objavljen cijeli popis borbi za odlični Opatija Fight Night 5!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.02.2013 08:14h Autor:

Opatija Fight Night 5

Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji 23. veljače ugostit će odličan međunarodni borilački event, koji se definitivno može proglasiti najjačom borilačkom priredbom koja je ikad održana na tom području.

Na Opatija Fight Nightu 5 održat će se ukupno čak 12 mečeva, a borci stižu iz 11 država. Svoje predstavnike imat će Hrvatska, Nizozemska, Portugal, Španjolska, Maroko, Grčka, Njemačka, Srbija, Slovenija, BiH i Italija.

Kao što je već ranije najavljeno, u sklopu OFN-a 5 održat će se i prve službene europske kvalifikacije za SuperKombat World Grand Prix 2013, a u ostalim mečevima nastupit će borci Opatija Fight Cluba. Pojačanje popisu borbi definitivno predstavlja i nastup Mladena Brestovca, ponajboljeg hrvatskog K-1 teškaša i višegodišnjeg sparing partnera Cro Copa.

Prije Brestovca u ringu će se naći OFC-ov borac Zlatko Bajić, koji je u listopadu prošle godine u Splitu osvojio Enfusion titulu svjetskog prvaka, a čast da nastupi u glavnom meču večeri pripala je Opatijcu Ivanu "Groznom" Staniću, W.B.C. i King of the Ring Muay Thai svjetskom prvaku.

Osim što će se cijeli event uživo moći pratiti na Fight Channelu, potvrđen je još ranije i dolazak kamera Eurosporta koji će snimati sadržaj za svoju emisiju Fight Club koja se emitira u 75 država svijeta, pa nema sumnje da će borci pružiti svoj maksimum kako bi se u što boljem svjetlu predstavili čak milijardu i 500 milijuna ljudi, koliko ih živi u državama gdje će se gledati najbolji mečevi iz Kristalne dvorane.

Ulaznice će se u pretprodaji naći od 11. veljače (Monokini Opatija, Dallas Music Shop Rijeka, Le Monde bar Viškovo) po cijeni od 80 kuna, dok će na dan eventa cijena ulaznice iznositi 100 kuna. Sve informacije o VIP ulaznicama moguće je dobiti na e-mail [email protected] ili broj 098 888 049.

Opatija Fight Night 5:
K-1 -71 kg: Hrvoje Bajić (Hrvatska) VS Walid Dioua (Maroko)
K-1 -86 kg: Lovro Brčić (Hrvatska) VS Nicolo La Mura (Italija)
K-1 -60 kg: Veronika Golčić (Hrvatska) VS Ajla Lukač (Srbija)
MMA -77 kg: Niki Ružić (Hrvatska) VS Nabir Moroch (Maroko)
Pro box -76 kg: Gordan Glišić (Hrvatska) VS Miša Nikolić (Srbija)
K-1 95+ kg SuperKombat: Ante Verunica (Hrvatska ) VS TBD* (Njemačka)
K-1 95+ kg SuperKombat: Tomaž Simonič (Slovenija) VS Muamer Tufekčić (BiH)
K-1 95+ kg SuperKombat: Dino Belošević (Hrvatska) VS Luis Morais (Portugal)
K-1 95+ kg SuperKombat: Uroš Veličevič (Slovenija) VS Giannis Stoforidis (Grčka)
K-1 -81 kg: Zlatko Bajić (Hrvatska) VS Joseba Dopazo Lopez (Španjolska)
K-1 95+ kg: Mladen Brestovac (Hrvatska) VS Marcello Adriaansz (Nizozemska)
K-1 -91 kg: Ivan Stanić (Hrvatska) VS Vichenzo Renfurm (Nizozemska)

*njemački borac bit će odabran 9. veljače na velikim javnim SuperKombat probama u Dortmundu

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI