Novi Superkombat na rasporedu je 27. rujna u Nizozemskoj (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.09.2014 18:47h Autor:

poster

Vrlo jaka rumunjska kickboxing organizacija Superkombat objavila je datum i program svog idućeg eventa. On će se održati 27. rujna u Nizozemskoj, a predvodi ga turnir četvorice u teškoj kategoriji te nekoliko atraktivnih "superfightova".

Novi Superkombatov event, kojeg su nazvali jednostavno "World Grand Prix", održat će se u meki kickboxinga, Nizozemskoj, i to po prvi puta u povijesti ove vrlo jake rumunjske organizacije. Posjetit će grad Almere, i to 27. rujna, a program predvodi teškaški turnir četvorice.

Na turniru će nastupiti Tarik Khbabez iz Maroka, koji će se u polufinalu sastati s Gurhan Degirmenciem iz Turske, a gledatelji će u drugom polufinalu imati priliku vidjeti domaćeg borca Patricka Veenstru, kojem će s druge strane stojati Viktor Bugotzki iz Njemačke.

Poslastica za gledatelje sigurno će biti teškaški "superfight" između domaćeg borca Briana Douwesa te jednog najvećih imena ove organizacije, Catalina Morosanua. a vrijedna spomena je i borba između atraktivnog Alia Cenika i Redouana Cairoa iz Surinama, u kategoriji do 96 kilograma.

Superkombat je ovim putem napravio i vrlo zanimljiv najavni video, a cijeli će event, kao i uvijek, biti prenošen na Eurosportu.

Superkombat – World Grand Prix (glavni program)

+96kg Tarik Khbabez (Morocco) vs. Gurhan Degermenci (Turkey)

+96kg Patrick Veenstra (Netherlands) vs. Viktor Bugotzki (Germany)

-63.5kg Hamza Soesie (Morocco) vs. Cristian Spetcu (Romania)

-92kg Clyde Brunswijk (Suriname) vs. Hovik Tikranjan (Armenia)

+96kg Jegish Yegoian (Armenia) vs. Marcello Adriaansz (Suriname)

-95kg Redouan Cairo (Suriname) vs. Ali Cenik (Belgium)

+96kg Brian Douwes (Netherlands) vs. Catalin Morosanu (Romania)

+96kg Finale turnira
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI