Novi skandal: Badr Hari udario recepcionera u hotelu?! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.10.2015 11:39h Autor:

Screenshot

Odbijena žalba koja će slavnom kick boksaču Badr Hariju donijeti odsluženje zatvorske kazne u trajanju od dodatnih pet mjeseci, možda nije jedini problem za marokanskog borca u ovom trenutku.

Mediji u Maroku, naime, redom prenose vijest da se problematični Hari našao u još jednom skandalu. I to puno svježijem od fizičkih napada zbog kojeg mu se sudilo u Nizozemskoj. Prema pisanju "Maroccoworldnews" portala, Hari je u srijedu u 02:00 sata iza ponoći, u hotelu Casablanca, ošamario recepcionera. Incident je snimljen na nadzornoj video kameri te je brzo osvanuo na YouTube servisu.

Snimka pokazuje četiri osobe koje ulaze u hotel, a na čelu skupine je slavni kick boksač. Nekoliko trenutaka kasnije, osoba, za koju se vjeruje da je Badr Hari, udara recepcionera u lice.

Je li zaista posrijedi Hari ili se radi o njegovom "dvojniku" teško je sa stopostotnom sigurnošću reći. Isti zaključak donose i marokanski mediji, no ipak valja priznati da ukoliko se ne radi o Hariju, osoba na video snimci mu izuzetno sliči…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI