Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nova anketa: Kako će Badr Hari proći na K-1 WGP Finalu u Zagrebu? | Fight Site

Nova anketa: Kako će Badr Hari proći na K-1 WGP Finalu u Zagrebu?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.02.2013 09:31h Autor:

Badr Hari

Jučer objavljena vijest o dolasku jednog od najboljih i najatraktivnijih kick boksača svijeta na K-1 WGP Finaleu  Zagreb odjeknula je među ljubiteljima borilačke scene regije brzinom munje.

Marokanac upada direktno u četvrtfinale Grand Prixa kao zamjena za Bena Edwardsa. Povodom dolaska Badr Harija na K-1 WGP Finale voljeli bismo čuti vaše mišljenje o njegovim šansama da osvoji titulu K-1 World Grand Prix!

U novoj anketi na Fight Stuffu, ponudili smo vam tri odgovora vezana uz dolazak kick boxing velikana u Zagreb. Mislite li da će Badr Hari svojim dolaskom pomesti računa ostalim borcima i osvojiti titulu World Grand Prix? Ili, mislite da će, nakon prvih dviju pobjeda u finalnom turniru, u finalu se Hari sresti s Cro Copom od kojeg će izgubiti? Na kraju, možda vam uopće nije bitan rezultat kojeg će Badr Hari ostvariti u Zagrebu već vam je dovoljna sama činjenica da najveća kick boxing zvijzda danasšnjice nastupa u Zagrebu?

[anketa=57]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI