Ništa od meča Badr Hari vs. Catalin Morosanu, razlozi neuvjerljivi…

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.05.2015 10:59h Autor:

GFC 4 odgođen

Meč između Badr Harija i Catalina Morosanua je odgođen. Dapače, odgođen je čitav GFC event koji je bio zakazan za 29. svibanj 2015. godine. Razlozi su nejasni, a fanovi razočarani. Već drugi put zaredom se u  posljednji čas otkazuje Harijev meč. Doduše, prošli put je umjesto Patricea Quaterona u posljednji trenutak uletio Arnold Oborotov koji očekivano nije bio nikakva prijetnja Marokancu.

Ovaj put nitko neće ući kao zamjena u posljednji trenutak, već su organizatori GFC-a 4 odlučili odgoditi čitavu priredbu na neodređeno vrijeme. Razlog odgađanja nije naveden, nego je samo stajalo da je za odgodu krivo "stanje boraca". Što se pod tim kodnim imenom krije, nitko nije mogao saznati. Glasine kažu da je Hari bio nezadovoljan s nečime, no s čime, e to nitko ne zna.  Zna se samo da problem nije bio s rumunjskim udaračem koji je bio spreman boriti se.

"Nešto mutno" je bilo i uoči posljednjeg Harijevog nastupa kada su maknuli Quartenona radi "ne stvaranja prijateljske obiteljske atmosfere". Nagađalo se da Hari jednostavno nije bio spreman za ozbiljnog protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI