Nikad bliže spektaklu! Joshua odgovorio na Wilderovu ponudu od 50 milijuna dolara

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.05.2018 11:51h Autor:

Joshua i Wilder (Instagram)

Deontay Wilder je prije 10-ak dana kontaktirao Eddieja Hearna i ponudio mu minimalno 50 milijuna dolara za meč s njegovim prvakom Anthonyjem Joshuom.

Uvjet je bio taj da se njih dvojica međusobno obračunaju u svojim idućim borbama i to prije kraja ove godine. Iznos od 50 milijuna bio bi zagarantiran mladom Britancu, a ako bi kojim slučajem borba donijela zaradu veću od 100 milijuna onda bi se i Joshuin dio uvećao. S druge strane, ako prodaja podbaci, Wilderova strana bi se obvezala pokriti njegovih 50 milijuna.

U takav ugovor ne bi bila postavljena stavka o obveznom revanšu i u igri bi morali biti svi pojasevi.

“Borba će se dogoditi. 95 posto sam siguran da će to biti ove godine”, odgovorio je Joshua na upit Sky Sportsa o tome kako napreduju pregovori.

“Jako, jako, jako sam zainteresiran. Više nema smisla pričati o financijama jer sam svjestan da u ovom meču postoji financijska dobit. No, ostavimo to po strani i pogledajmo što se skriva u detaljima. Ne možeš mi samo ponuditi otkupnu klauzulu. Nisam ovdje kako bih prodao svoje pojaseve i tebi prepustio kontrolu nad eventom. Trebamo izgraditi ovu borbu do njenog punog potencijala. Ja želim da ona bude u Ujedinjenom Kraljevstvu, a oni je žele u SAD-u. Imamo dovoljno vremena da sve dogovorimo i naporno radimo na svemu tome”, riječi su WBA, IBF, IBO i WBO teškaškog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI