Nije šala! Glory pregovara s ovim starim kečerom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.02.2015 10:50h Autor:

Bill Goldberg

Glory se malo pogubio, barem ako sudimo prema posljednjoj najavi uglednih medija koji tvrde da pregovaraju o potpisu ugovora s kečerom Billom Goldbergom. Elitna svjetska kick boksing promocija je očito radi krize poslovanja odlučila posegnuti i za amerikaniziranim, ali i naočigled pomalo očajničkim potezima, kako bi zainteresirali potencijalne gledatelje u SAD-u.

A tko je zapravo Bill Goldberg?

Radi se o prilično lošem glumcu, bivšem igraču američkog nogometa i umirovljenom kečeru. Nakon kečerske karijere Goldberge se bacio u MMA, no ne u sporski, nego komentatorski dio te je često komentirao TV prijenose promocija poput Strikeforcea, K-1 Dynamitea, EliteXC i slično. Ipak, nikada nije odradio niti jedan MMA meč iako je i o tome bilo govora.

Danas ima 48 godina te je prema pisanju uglednog Liverkicka na meti velikog Glorya. Sve se dogodilo prije nekoliko dana kada je preko svojih društvenih medija poručio javnosti kako je uživao gledajući Glory 19. Navodno su čelnici promocije to vidjeli te su ga kontaktirali. Cilj je nagovoriti Goldberga da odradi dvoboj u kick boksing ringu, no kako stoji u tekstu "radilo bi se samo o meču, ne i o karijeri jer ima već 48 godina".

Za sada se ne zna tko bi mu mogao biti prvi protivnik, no fanovi kečera bi ga navodno voljeli vidjeti protiv Normana Smileyja, Barryja Horowitza ili Jerryja Flynna. Ako pratite kečere, onda su vam ova imena sigurno poznata. Već otprije se zna kako Glory neko vrijeme pregovara s drugom kečerskom zvijezdom Albertom Del Riom oko nastupa u svom ringu.

Što mislite o posljednjem potezu vodeće svjetske kick boksing promocije? Podržavate li ovaj potez ili ne?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI