Nick Diaz želi meč s Canelom, De La Hoya mu poručio: “Javi mi se, razgovarat ćemo!” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.10.2018 12:53h Autor:

Nick Diaz

TMZ Sports je ponovno uspio uhvatiti popularnog UFC borca Nicka Diaza kojeg su zamolili da prokomentira posljednja zbivanja vezana za Canela Alvareza i njegovog menadžera Oscara De La Hoyu.

Slavni boksač je ovih dana potpisao ekskluzivni, vrlo unosan ugovor s novim “streaming” servisom DAZN što je izazvalo dosta reakcija u borilačkom svijetu. Svjestan da je Alvarez sjajna prilika, Nick Diaz se pokušao ugurati na “Canelo brod”, no to će mu jako teško proći.

Naime, TMZ je odmah dobio i odgovor od Oscara De La Hoye, Canelovog menažera koji mu je ponudio suradnju, ali ne i meč protiv svog pulena.

“Dajte molim vas. Moramo biti realni. Canelo se diže u moju kilažu? Te mečeve neće pobijediti. Nema šanse “, smatra Diaz koji dodaje:

“Canelo je u biti jedan od onih malih tipova s kojima sam sparirao prije mečeva.”

Na komentar novinara da je Canelo vrlo iskusan boksač, Diaz odgovara da je isti slučaj i s Andreom Wardom, kojem je godinama bio jedan od glavnih sparing partnera.

“Bio sam u ringu s takvima, imam s njima iskustvom. Ja sam profesionalni borac koji ima više od 37 mečeva u karijeri.”

Upitan direktno jel’ bi mogao slaviti protiv Canela u boksačkom meču, Diaz odgovara:

“Gledajte, ne želim ga potcjenjivati. Uostalom, jebač majke niti ne govori engleskim jezikom pa me neće ništa niti shvatiti. Bez uvrede. Zarađuju sav taj novac, koji će sigurno dobiti, pa onda neka izaberu mene. Ja sam veći mamac za publiku”, zaključio je Nick Diaz.

No, čini se kako Oscar De La Hoya nije zainteresiran za meč Canelo vs. Diaz, ali je zato zainteresiran za to da postane Diazov menadžer. U intervjuu za TMZ Sports je otkrio koji su mu planovi sa Saulom Alvarezom.

“Nick, želim te promovirati! Razgovaraj sa mnom, ako nemaš menadžera, javi mi se! Bilo koji drugi MMA borac koji nije vezan ugovorom neka mi se javi”, odgovara De La Hoya i dodaje:

“Ne znam za meč protiv Diaza. Canelo ispred sebe ima gomilu top boksača s kojima se prvo mora sučeliti. A onda poslije toga možemo razgovarati i o ovom meču. Tako da ne znam. On želi napraviti povijest u boksu, a onda sve ostalo. Prvo boks.”

Diaza u akciji nismo vidjeli još od meča protiv Andersona Silve 2015. godine. Bilo je govora da bi se trebao vratiti u Octagon 2018. godine, no onda je upao u probleme sa zakonom. Nasreću oslobođen je za optužbe koje su mu se stavljale na teret (fizički nasrtaj na svoju djevojku) pa fanovi s  nestrpljenjem iščekuju kada će ga ponovno gledati.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI