Nick Diaz o McGregor vs. Mayweather: “Ako može udariti mog brata…”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.08.2017 10:26h Autor:

Nick Diaz

UFC-ov veteran Nick Diaz se priključio komentarima na račun borbe koju će 26. kolovoza u lasvegaškoj T-Mobile Areni odraditi Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr.

Kao jedan od najboljih boksača u oktogonu, ali i kao stariji brat borca s kojim je Irac odradio dva nezaboravna dvoboja tijekom 2016. godine, Nick je novinarima My MMA Newsa poslužio kao savršen sugovornik.

Iako bi neki očekivali da će borac iz Stocktona, ponajviše zbog vlastitog razumijevanja boksa, ostaviti UFC-ovog prvaka bez izgleda u meču s jednim od najboljih boksača svih vremena, on je ovom prigodom izjavio da bi McGregor mogao Mayweatheru pružiti otpor, a možda mu predstaviti i ozbiljan izazov.

“Što se tiče MMA-a, želim reći da tu ima možda pet ljudi koji uz jiu-jitsu imaju dobro razumijevanje boksa. On to očito ima. Ako može udariti mog brata, onda definitivno može pružiti nekakav otpor Floydu, a možda i pravi izazov. Ne znam što će se dogoditi. Mogu reći jedno i pogriješiti. Uostalom, život je pun uspona i padova i nikad ne znate što se točno događa. Jedan lik može imati loš dan ili biti ozlijeđen, kao što je moj brat imao u svom posljednjem nastupu kada je nastupao sa slomljenim rebrima. U prvom je nastupu imao 13 dana za pripremu, a u drugom je bio ozlijeđen”, izjavio je Diaz.

Što se tiče karijere jednog od najpoznatijih lica MMA-a, mnoge su stvari još uvijek nejasne, no podsjetimo kako je Diaz trenutno pod privremenom suspenzijom USADA-e zbog toga što je u posljednjih godinu dana čak tri puta odbio navesti mjesto svog prebivanja, odnosno lokaciju na kojoj bi ga se moglo testirati.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI