Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Neviđeno – Puna MGM Grand Arena već na vaganju: Publika na strani lakšeg Pacquiaoa (VIDEO) | Fight Site

Neviđeno – Puna MGM Grand Arena već na vaganju: Publika na strani lakšeg Pacquiaoa (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.05.2015 08:59h Autor:

Floyd na vagi

Sve je spremno za boksački meč stoljeća nakon što je noćas održana i posljednja tehnikalija, odnosno službeno vaganje. Pred ogromnim brojem gledatelja u MGM Grand Areni koji su morali platiti da bi vidjeli spektakl prije spektakla, Floyd Mayweather jr. i Manny Pacquiao su stali na vagu i očekivano prošli bez ikakvih problema.

Prvi na vaganju je bio Filipinac Manny Pacquiao za kojeg se u startu znalo da neće imati problema pa je vrlo dobro raspoložen ušetao na pozornicu. Pac-man se smiješio, okidao je "selfieje" i na koncu imao 65.5 kilograma. Valja napomenuti da je Pacquiao ranije ovog tjedna na probnom vaganju imao jedan kilogram manje.

Iako se radi o njegovoj zemlji i domaćem terenu, ulazak Floyda Mayweathera je bio popraćen golemom salvom zvižduka dok su Pacquiau skandirali. Ili mu Amerikanci nisu skloni, ili su na vaganje došli samo Pacquiaovi navijači. Mayweather je imao pola kilograma više od Filipinca odnosno 66.2 kg.

U trenutku kada su se dva borca trebala sučeliti, Pacquiao je umjesto obziljnog i opasnog lica nabacio novi osmijeh te je svom suparniku rekao "hvala ti". Kasnije je zahvalu i objasnio…

"Rekao sam mu hvala jer sam tako zahvalio i fanovima i njemi zbog toga što će se ova borba dogoditi", rekao je Filipinac.

"Trenutačno sam fokusiran samo kako bih bio što pametniji, moram slušati ovoga tamo čovjeka zato što bez mog oca ne bih bio tu gdje jesam u ovom trenutku. Smatram da je u svih 47 borbi odigrao ključnu ulogu. Posvetio sam se boksu 20 godina i mislim da sam spreman", rekao je čovjek koji se naziva "najboljim boksačem u povijesti".

Ključno pitanje noćašnjeg dvoboja bit će može li Pacquiao protiv većeg protivnika. Filipinčev odgovor je potvrdan…

"Borio sam sam protiv većih protivnika poput Margarita, De La Hoye. To mi ne smeta. Osjećam da će Bog sutra biti sa mnom, da će mi dati snage i da će mi donijeti pobjedu u moje ruke", poručio je na koncu Pac-man.

Izravni prijenos iz MGM Grand Arene u Las Vegasu bi se trebao dogoditi u noći sa subote na nedjelju oko 04:00 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI