Neviđen skandal na Otoku: Amir Khan javno otpužio ženu da ga vara s Anthonyjem Joshuom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.08.2017 19:39h Autor:

Ilustracija

Veliki ljubavno-boksački skandal trese Veliku Britaniju. Otočki mediji pišu o razlazu bivšeg svjetskog boksačkog prvaka Amira Khana i njegove prelijepe žene Faryan Makhdoom.

No da se par samo rastao, ne bi se radilo o skandalu. Khan je, naime, svoju suprugu optužio da ga je prevarila s teškaškim prvakom svijeta Anthonyjem Joshuom i da ga je zato napustila. Svoje je optužbe iznio preko društvenih mreža, točnije Twittera.

Khan i Faryal su očito odlučili svoje bračne probleme riješiti javno, pa je uslijedila neviđena “Twitter” svađa koja zabavlja Britance. A još prije samo pet dana su na istim društvenim mrežama dijelili zajedničke idilične fotografije.

“Ja i moja žena Faryal smo se dogovorili oko razvoda. Trenutačno sam u Dubaiju i želim joj sve nabolje. Faryal je vrlo brzo odlučila krenuti dalje. Uvijek mi je govorila koliko želi biti s drugim tipom. Ali od svih ljudi s boksačem i to s Anthonyjem Joshuom? Očito se odlučila popeti u težinskoj kategoriji.;) Vjerujte mi, ja nisam ljubomoram tip. Ne morate mi slati fotografije tipa o kojem pričam. To je odvratno”, napisao je među ostalim Khan na Twitteru te je dodao:

“Zbog ovoga sam napustio svoju obitelj i prijatelje? Nisam povrijeđen, ali drugi boksač? Zato sam odlučio ovo reći javno. Dobit ćeš svoj razvod. Ideš samo za novcem. A muškarci poput Joshue mogu dobiti moje otpatke.”

No, svjetski prvak u teškoj kategoriji tvrdi da to nije istina i da on nije kriv za njihov razvod. Pokušao je biti humorističan te je na društvenim mrežama objavio video spota glazbenika Shaggyja: “It wasn’t me.”

“Šalu na stranu, nadam se da ćete riješiti svoju situaciju ili je ovdje netko nekome hakirao profil. Nikada spomenutu ženu nisam niti sreo. Osim toga, ja sam ljubitelj visokih i lijepih žena”, dodao je nešto kasnije Joshua na svom službenom Twitter profilu.

Faryan Makhdoom je nakon Khanovog izljeva bijesa na Twitteru vrlo brzo pokušala skloniti sve “tvitove” sa svog profila, a ostavila je samo dva upućena svom suprugu u kojima ga naziva varalicom. No, mediji su ih već “uslikali” i objavili…

“Sigurna sam da si napustio svoju obitelj jer su te opljačkali! Ne zbog mene. Tako da, molim te, nemoj izmišljati. Nakon svih ovih godina. Uvijek sam branila varalicu, uvijek sam ostala s njim, uvijek sam mu čuvala leđa. A sada govori da sam išla za novcem?”, napisala je Faryal i dodala:

“LOL! On mi nije ništa dao. Ja plaćam kuću i račune. I za kćer i za sebe. Ja sam samohrana majka dok se on okolo zabavlja. Optužuješ me da sam te varala s drugim boksačima jer je tvoja boksačka karijera gotova. Amire, budi muškarac. I on ovako javno pljuje po meni? Količinu dokaza koju imam o tebi… Mogu te uništiti. Ali kako sam te voljela jednom u životu, pustit ću ovo. P.S. Amire, ja nisam ta koja sam završila u novinama zbog varanja.”

Khanova žena tu nije stala. Nakon nekog vremena je ponovno počela “tvitati” i vrijeđati supruga.

“A možda je tvoja boksačka karijera gotova jer si star. Na kraju dana znam da sam dala ovom braku 100 posto, dok je jasno da Amir to nije napravio. On je uvijek bio loš uzor drugima, uvijek se muvao oko drugih žena i alkohola a onda ima obraza prozivati se muslimanom i imati zaklade. Žao mi je tvojih fanova, ali nisi trebao ići van s ovim glupim objavama, a ti si taj koji je kriv. Mislim da Amir samo želi pažnju jer mu boksača karijera više ne ide dobro. On je tridesetogodišnje dijete”, zaključila je poznata ljepotica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI