Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Neobjašnjivo: Putnik kroz vrijeme na meču Mikea Tysona 1995. godine?! | Fight Site

Neobjašnjivo: Putnik kroz vrijeme na meču Mikea Tysona 1995. godine?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.04.2016 16:17h Autor:

Screenshot

Tek jedna minuta i 29 sekundi trebala je legendarnom Mikeu Tysonu da se obračuna sa svojim sunarodnjakom Peterom McNeeleyjem. Bila je to 1995. godina i Mikeov povratnički meč nakon nekoliko godina pauze zbog izdržavanja zatvorske kazne. “Iron Mike” je do tada tek jednom okusio kako je to biti na drugoj strani nokauta. Četiri godine ranije ga je nokautirao Buster Douglas u Tokiju šokiravši svijet.

No, ovaj članak zapravo nema previše veze s boksom i legendarnim Tysonom.  Dapače, ideja da prenesemo ovu vijest je stigla s portala koji nemaju previše veze niti sa sportom.

Odakle 1995. godine moderan mobitel u televizijskom kadru? Teško objašnjivo, zar ne? Točno u trenutku kada se Tyson i McNeeley spremaju “zaplesati” kamerman je uhvatio “drugog kamermana” kako snima meč iz jednog od prvih redova gledališta. I to mobitelom. Ako mislite da se netko bavio video montažom, prevarili bi se. I na “originalnom videu” koji na YouTube servisu ima više od 10 milijuna pregleda, može se jasno vidjeti nešto što je neobično nalik na mobitel s kamerom.

Očekivano, autori se pitaju radi li se o putnicima kroz vrijeme ili nekoju drugoj neobjašnjivoj pojavi jer su se ovakvi mobiteli pojavili petnaestak godina kasnije.

Mi se nećemo baviti sa špekulacijama o ničemu nadrealnom, samo ćemo konstatirati da nas je čak i gledanje ovog videa silno zabavilo.

Usput pogledajte i pobjedu Tysona protiv McNeeleyja!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI