Nathan "Carnage" Corbett potpisao za Glory!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.07.2013 13:51h Autor:

Nathan Corbett

Najbolji svjetski Muay Thai teškaš potpisao je za Glory. 33-ogodišnji Australac potpisao je ugovor na dva meča s vodećom svjetskom kick boks promocijom.

Iako je "Carnage" poznat po svojim laktovima u Gloryju će se boriti po pravilima bližima K-1, što mu neće biti nepoznanica jer je 2007. osvojio skandinavski K-1 Grand Prix svladavši u jednoj večeri Azema Maksutaja, Teodora Sarijeva i Ashwina Balraka. I svoj fanovima kick boksa najpoznatiji meč protiv Tyronea Sponga odradio je bez laktova. Nakon što ga je Surinamac 2009. na Jamajci rušio u drugoj rundi, Corbett je nokautirao Sponga krošeom u trećoj. No, Australac nije vidio znak suca Paula Toche o prekidu meča i još je jednom udario Sponga, te je meč proglašen No Contest.

Fanovi već dugo vremena iščekuju revanš i sada se napokon ukazala prilika. Corbett je osvajao naslove po WBC, WMC i WKN federacijama, a u karijeri ima pobjede nokautom protiv Pavela Zhuravleva, Siniše Andrijaševića, Tomaša Hrona, Franka Munoza, Kaoklaija i Stevea McKinnona.

Corbett je trenutno u Pattayi na Tajlandu gdje trenira u Fairtex Gymu s Yodsenklaijem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI