Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nate Diaz stao u obranu Conora: Boksači su obični jednodimenzionalni klaunovi! | Fight Site

Nate Diaz stao u obranu Conora: Boksači su obični jednodimenzionalni klaunovi!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.08.2017 09:14h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz je progovorio o meču Conora McGregor i Floyda Mayweathera, odnosno o jednoj situaciji koja ga je veoma razljutila. Razljutila ga je boksačka zajednica, koja je posljednjih dana počela ismijavati njegovog bivšeg protivnika.

Sve je krenulo s ismijavanjem Conorovog zagrijavanja na otvorenom treningu, a kasnije su boksači počeli masovno pozivati na to da Mayweather u ringu McGregora jednostavno razbije i pokaže mu kako nema što raditi u profesionalnom boksu. Upravo to je ono što ljuti Natea Diaza, koji smatra kako je besmisleno prozivati čovjeka koji je hrabro otišao oprobati se u njihovom sportu.

“Boksači su nekada stvarno klaunovi. Nikada neću stati na stranu MMA borca ispred boksača kada je u pitanju udaranje i ono što ide s tim, no nemaju pravo govoriti i raditi sranja. Govore kako će nas osramotiti, no to je besmisleno. Za razliku od njih, koji su jednodimenzionalni, mi smo pravi borci. Da se susretnemo bilo gdje u stvarnom životu, boksači bi bili ti koji bi bili osramoćeni”, rekao je Nate.

Nije to bilo sve, pokušao je mlađi brat Diaz okrenuti to na drugu stranu i objasniti boksačima kakva je prava situacija.

“Kažu da će Floyd osramotiti Conora, ali znate što bi bila još veća sramota? Conor protiv Floyda u MMA borbi. Conor bi ga srušio i mlatiti, usput se smješkajući i mašući publici. Tako da, bizarno je govoriti o nekoj sramoti.”

Moramo priznati kako Diazove izjave poprilično “drže vodu”. Kako god Conor McGregor prošao, on je ovdje pobjednik. Zaraditi će ogromnu količinu novaca, a bilo što da napravi u meču će mu ići u prilog. Posebno u situaciji gdje protiv sebe ima boksača koji hvata nevjerojatnih 50-0. Njegov potencijalno dobar nastup je svakako i velika stvar za MMA kao sport, odnosno dokaz da boksači nikako nisu superiorni nad borcima slobodne borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI