Nasukawa: Egzibicija? Ne, nokautirat ću brutalno Mayweathera!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.11.2018 17:08h Autor:

Floyd Mayweather Jr i Tenshin Nasukawa

Možda će to za Floyda Mayweather biti egzibicijski meč, no za Japanca Tenshina Nasukawu će to biti prilika karijere! To je i najavio u prvim izjavama nakon što je proteklog vikenda upisao novu pobjedu nokautom. Dapače, tvrdi da će slavni boksač, koji u karijeri ima nevjerojatnih 50-0, upisati prvi poraz ikada! I to nokautom!

Mayweather i Nasukawa bi se trebali susresti na Staru godinu u Tokiju na tradicionalnoj RIZIN-ovoj priredbi.

“Kao što to već vjerojatno znate, na Staru godinu ću se boriti protiv Mayweathera. Već sutra se vraćam treninzima u dvoranu sve do Stare godine. Tako da ću se spremiti da ga mogu nokautirati. Apsolutno ću ga nokautirati u tom meču!”, najavio je Nasukawa nakon pobjede na RISE 129 eventu.

(VIDEO) Tenshin Nasukawa upisao brutalnu nokaut pobjedu

Kasnije je u “backstageu” dvorane. u kojoj se održavao RISE 129. dodatno istaknuo kako mu je čast biti prvi Japanac koji će ikada ući u borilište sa slavnim Maywatherom. Dapače, naglasio je “kako ne planira sudjelovati u nikakvom egzibicijskom meču i da će sigurno nokautirati Mayweathera”.

Prema novinarima koji su proveli s njim neko vrijeme u “backstageu” dvorane, Nasukawa im je otkrio kako pravila itekako omogućavaju da nekoga nokautirate. Nadalje je pripadnicima sedme sile rekao da je Mayweather htio odustati od nastupa najprije radi pravila, a zatim i radi nekih detalja oko “streama” kojim će se dvoboj prenositi.

Problem je očito, kao i obično s Mayweatherom, bio novac…

S druge strane, navodno se glavni čovjek RIZINA Sakakibara izvlači na jezičnu barijeru koja je kumovala nesporazumu između Mayweathera i promocije. To što se naziva “egzibicijskim mečem” u Japanu, prema njegovim riječima, ne znači da se ne radi o pravom dvoboju.

U ovom trenutku je najbitnije da će do dvoboja doći. On će se održati prema boksačkim pravilima u formatu tri runde po tri minute!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI