Napravljeni prvi koraci u organizaciji borbe između Klička i Joshue

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.09.2016 13:21h Autor:

Joshua i Kličko (Twitter)

Tyson Fury je još jednom odgodio meč s Vladimirom Kličkom te samim time otvorio mogućnost organizacije borbe u kojoj bi mogli gledati susret ukrajinskog boksača i IBF-ovog prvaka Anthonyja Joshue.

Daleko je ovo od konačnog dogovora, ali je potvrđeno kako su napravljeni prvi koraci jer mladi Britanac smatra kako je došlo njegovo vrijeme za veliku borbu, a ova bi prema nagađanjima mogla rasprodati bilo koji stadion u Velikoj Britaniji ili Njemačkoj. Podsjetimo, u Furyjevom su vlasništvu WBA, WBO i IBO pojasevi, a nekako su sve strane najbliže dogovoru da mu se oduzme WBA titula koja bi bila u igri za ovaj potencijalni susret.

“Prirodno je da su ova borba dogodi. Ove subote smo kontaktirali Bernda Boentea (menadžera Vladimira Klička, op.a.) i od tada smo imali nekoliko pozitivnih razgovora. Mogu reći kako je to borba koju on zaista želi. Ako je WBA titula u igri, a vjerujem da bi bila, onda će to biti borba za ujedinjenje titula između Joshue i Klička. Postoji pravi interes s obje strane da ovo napravimo”, izjavio je promotor britanskog borca, Eddie Hearn, za skysports.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI