Napokon?! Telegraph: Mayweather i Pacquiao dogovorili meč od 250 milijuna dolara!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.02.2015 08:49h Autor:

Ilustracija

Već smo nekoliko puta pisali "kako je sve gotovo i dogovoreno" oko najvećeg boksačkog meča u povijesti. Dakako, radi se o dvoboju između Mannyja Pacquiaoa i Floyda Mayweathera jr.-a. Danas ćemo opet izvjestiti da je ovaj mitski meč "gotova stvar" prema pisanju uglednog The Telegrapha. Prema eksluzivnom tekstu kojeg prenose svi svjetski mediji, dvojac je uspio dogovoriti i najsitnije detalje te ćemo dvoboj Pacquiao vs. Mayweather gledati 2. svibnja.

Mayweather trenutačno boravi u New Yorku gdje se održava uvijek popularni NBA All-Star Weekend i upravo zato neki špekuliraju da bi se konačni dogovor mogao i medijski otkriti u narednih nekoliko dana, a neki misle da će se to dogoditi već danas s obzirom na Mayweatherov razmetljivi stil.

"Manny je 100 posto postpisao sve potrebne papire. Sve je sada na Mayweatheru… treba samo potpisati i objaviti", stoji u tekstu iz dobro provjerenih izvora.

Navijači su već "ludi" od raznih vijesti i izvještaja koji tvrde da je sve gotovo, a na koncu ispadne da dvoboj ipak još uvijek nije dogovoren. No, navnodno je ovaj put drugačije. Tome u prilog ide i i činjenica da je Pac-man već počeo s pripremama na Filipinima, ali i da Mayweather također lagano ulazi u trenažni ritam, ako je suditi prema izvještajima koji stižu.

Već otprije se zna da će pozornica biti velika MGM Grand Garden Arena u Las Vegasu. Tamo se Pacquiao borio čak pet puta u posljednjih sedam nastupa, a Mayweather je u istoj dvorani odradio čak posljednjih deset. Dva su moguća datuma, a kao što smo već na početku rekli, 2. svibnja je puno izgledniji i vjerojatno je već odlučeno da će upravo tada dvojac ukrstiti rukavice.

The Telegraph piše da je ovo najskuplji meč u povijesti boksa te da će se u njemu "izvrtiti" nevjerojatnih 250 milijuna dolara. Govoreći o raspodjeli novca, tu će ipak prednjačiti Mayweather kojem ide 60 posto, dok Pacquiaou ide "samo" 40.

Za konačnu potvrdu ipak treba pričekati samog Mayweathera kojeg čitav svijet čeka već nekoliko mjeseci. Pitanje je hoće li napokon skupiti hrabrosti i staviti svoj savršen score na kocku?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI