Najavljena prva pressica Conora i Floyda pred 10.000 fanova

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.07.2017 20:39h Autor:

Conor McGregor

Pripremite se za mjesec i pol dana ludnice. Drugih riječima, nemate još puno do pravog početka promocije “Plesa od 180 milijuna dolara”, budući da je najavljena prva press konferencija na kojoj će se naći Conor McGregor i Floyd Mayweather.

Kako obavještavaju neki relevantni britanski sportski mediji, londonski Wembley stadion bi trebao ugostiti prvu press konferenciju prije meča, koji se održava 26. kolovoza. Na njoj bi se po prvi puta zajedno trebali naći Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr., a prema prvim informacijama, u prodaju će se pustiti 10.000 ulaznica za zainteresirane fanove. Pitate se hoće li biti rasprodano? Engleskim rječnikom, mislimo kako je to “no brainer”.

Još nema nikakve službene potvrde, no sve govori kako je u pitanju idući vikend, odnosno 14. ili 15. srpnja. Zanimljivo je kako je Floyd pristao odraditi prvu press konferenciju u podosta neprijateljskom okruženju, jer nema sumnje kako će većina prisutnih fanova biti na strani McGregora te isto tako nema sumnje kako se Irac posebno priprema i za tu prigodu, a ne samo za meč koji će mu donijeti zaradu karijere.

Ranije je Dana White najavio kako će oba sportaša uskoro krenuti u svjetsku promo turneju, a sada se čini kako je London njena startna stanica. Zanimljivo, turneja neće posjetiti rodne gradove boksača, Dublin u pitanju McGregora te Grand Rapids u Michiganu, u pitanju Mayweathera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI