Na rubu fizičkog sukoba: McGregor naletio na Malignaggija i stvari su skoro izmakle kontroli (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.08.2017 14:20h Autor:

Screenshot

U utorak je u Las Vegasu priređen svečani grandiozni dolazak u grad Conora McGregora i Floyda Mayweathera, borilačkih super zvijezda koje će ovog vikenda, 26. kolovoza ukrstiti rukavice u T-Mobile Areni.

Mayweatherov grandiozan dolazak u Las Vegas (VIDEO)

No, nitko od organizacije nije razmišljao o tome da će se tamo naći i bivši dvostruki svjetski prvak, ali i bivši McGregorov sparing partner za ovaj meč – Paulie Malignaggi. On je, naime, dio Showtimovog TV tima koji će prenositi meč na PPV-u pa je poslom stigao u “Grad kocke”.

Malignaggi je nakon sporne fotografije na kojoj leži na podu napustio kamp te je posljednjih desetak dana proveo dajući intervjue za razne medije u kojima pokušava iskoristiti svoj trenutak i kapitalizirati ovu situaciju na određeni način. Pod kapitalizirati mislimo na iskoristiti trenutak trenutačne slave, a možda se i pozicionirati kao sljedeći McGregorov boksački protivnik.

U utorak su se putevi McGregora i Maglinaggija sreli upravo na svečanom otvaranju tjedna koji će kulminirati najbogatijim boksačkim mečem u povijesti tog sporta. Iako se s dostupnih video snimki ne može točno razaznati o čemu su pričali, jasno je kako McGregor Malignaggiju poručuje da “preboli ono što se dogodilo”, a bivši svjetski prvak mu prijeti.

“Možeš se kladiti da ćemo, kladi se u što god hoćeš da ćemo jebeno to odraditi”, vikao je vidno uznemireni Irac na što je Malignaggi odgovorio:

“Sjeti se što sam ti rekao kada budeš odustajao kao kuja u subotu. Ponesi svoja muda pičkice.”

Da ne dođe do fizičkog sukoba, a izgledalo je kao da bi se upravo to moglo dogoditi, McGregorovo osiguranje je odvuklo slavnog UFC prvaka u drugom pravcu, a Malignaggi je ostao s nekoliko pripadnika sedme sile kojima je pokušao objasniti što se točno dogodilo i zašto su se opet sukobili. Malignaggi je u biti ponovio više manje sve što je i govorio u intervjuima posljednjih dana pa njegove riječi nećemo ponovno prenositi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI