Na koga se kladiti u meču godine – Canelo vs. GGG?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.09.2017 13:24h Autor:

Golovkin vs. Canelo

Za četiri dana, točnije u noći sa subote na nedjelju 17. rujna po hrvatskom vremenu, svijet će pratiti najveći boksački meč godine. Kazahstanac Gennady Golovkin će braniti svoje pojaseve u srednjoj kategoriji protiv najveće PPV zvijezde današnjice – Saul “Canela” Alvareza u Las Vegasu.

Ukoliko se planirate kladiti na ovaj dvoboj, kladionice su u svojim ponudama objavile čitav niz mogućnosti, no većinu će dakako zanimati klađenje na sam ishod meča. Prema koeficijentima, koji su gotovo identični u većini kladioničarskih kuća, favorit je “Triple G”. Kvota na njegovu pobjedu se kreće od 1.61 pa sve do 1.68. Ukoliko vjerujete u Meksikanca “Canela” koeficijent je od 2.20 pa sve do 2.45. Postoji naravno i mogućnost klađenja na neodlučen ishod, a tu je u ponudi vrlo izdašnih 26.00.

Ako vjerujete da će Golovkin nokautirati Alvareza, onda ćete na tu okladu dobiti koeficijent koji se kreće od 2.3 pa sve do 2.6. To je ujedno i najizglednija metoda pobjede za Kazahstanca s obzirom da je kvota na slavlje sudačkom odlukom oko 4.00.

“Book makeri” vjeruju da je izglednije da će Alvarez slaviti odlukom sudaca nego prekidom. Pa je tako koeficijent na njegovo slavlje nakon konačnog sudačkog gonga od 2.75 pa sve do 3.1, dok je kvota na slavlje prekidom od 7.00 pa sve do 9.00.

U ponudi je i mogućnost klađenja na pojedine runde, no tu ćemo analizu ostaviti vama. Čitavu ponudu pogledajte na ovom LINK-u.

Gennady Golovkin – Saul Canelo Alvarez – 1.65 – 26.00 – 2.35
Gennady Golovkin win by KO/TKO – 2.50
Gennady Golovkin win by Decision – 4.00
Saul Alvarez win by KO/TKO – 8.00
Saul Alvarez win by Decision – 3.00

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI