Mwekassa odgovorio Sakiju: Kada si faca ne moraš druge uvjeravati u to!

K1 / Boks 29.09.2015 16:35h Autor:

Mwekassa vs Cavalari

Kada su se Saulo Cavalari i Zack Mwekassa prije desetak dana borili za Gloryjev poluteškaški pojas u sklopu Bellator MMA & Glory: Dynamite 1 priredbe jedan čovjek nije bio nimalo sretan. Naime, taj je pojas Glory oduzeo Gokhanu Sakiju budući da ga nije obranio u za to predviđenom vremenu.

Nakon toga Saki je počeo svoje kolege nazivati B klasom te je izjavio da ne zaslužuju borbu za naslov. Mwekassa, koji je izgubio meč, sarkastično je ponudio pomoć putem svog Twitter profila. Očito mu nimalo nisu sjeli Sakijevi komentari te je prokomentirao cijelu stvar u nedavnom intervjuu.

"Kada si faca ne moraš druge ljude uvjeravati u to. Nemam ništa protiv Sakija, ali nije u redu da tako priča o drugima. Uvrijedio je Saula i sve ostale borce. Biti vrhunski borac podrazumijeva i korektno ponašanje, a ne samo rezultate u ringu. Nema potrebe pljuvati druge, samo budi dobar kao što bi trebao biti i ljudi će to primjetiti. Ako gaziš po drugima kako bi postao priznat gubiš moje poštovanje", rekao je Mwekassa za Bloody Elbow.

Saki je Gloryjev pojas osvojio 2014. nakon što je tijekom prve runde finala turnira u Istanbulu Tyrone Spong doživio težak lom noge. Razlog što nije branio naslov financijske je prirode, ali potvrđeno je da će Saki uskoro potpisati novi ugovor i odmah dobiti priliku vratiti pojas koji je u ovom trenutku u vlasništvu Cavalarija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI