Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Muhammad Ali danas slavi 73. rođendan, nažalost u bolnici u teškom stanju! | Fight Site

Muhammad Ali danas slavi 73. rođendan, nažalost u bolnici u teškom stanju!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.01.2015 09:47h Autor:

Muhammad Ali

Najveći boksač u povijesti Amerikanac Muhammad Ali danas slavi 73. rođendan. Nažalost, dočekat će ga u bolnici gdje se nalazi od prije nekoliko dana.

Ali je nedavno hospitaliziran zbog urinarne infekcije, no pušten je na kućnu njegu nakon uspješnog tretmana. Samo dva dana kasnije, njegovi ukućani su ga pronašli u nesvijesnom stanju kako leži u krevetu.

"Nije odgovarao na podražaje. U utorak je otišao u krevet, no nije se budio niti popodne, niti navečer. Spavao je 24 sata i mislili smo da je samo iscrpljen", izjavio je izvor blizak slavnom boksaču.

Na koncu su pozvali hitnu te je Ali od srijede ponovno hospitaliziran te se provode temeljite pretrage kako bi se utvrdilo sadašnje stanje. S njim su supruga Looni i kćer Hana, a nije poznato u kojoj se bolnici nalaze.

Podsjećamo da su zdravstveni problemi za Alija počeli još u prosincu prošle godine kada je hospitaliziran zbog upale pluća. Pokazalo se da se ne radi samo o tom problemu, nego da ima i tešku upalu urinarnog trakta. Poznato je da već dugo vremena boluje i od Parkinsonova sindroma.

Legendarnom boksaču želimo sretan rođendan i što brži oporavak!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI