“Mrtva utrka” Wildera i Furyja u anketi na Fight Siteu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.11.2018 15:51h Autor:

Fury i Wilder

Mogli bi reći da se radi o “mrtvoj utrci” Deonatayja Wildera i Tysona Furyja u našoj posljednjoj anketi na Fight Site portalu! Nakon desetak dana rezultati glasovanja su  potpuno poravnati pa ćemo našu anketu ostaviti aktivnom još malo…

“Wilder ili Fury? Tko će odnijeti pobjedu u velikom teškaškom okršaju?” – pitanje je koje smo vam postavili otprilike mjesec dana prije velikog dvoboja u Los Angelesu. S obzirom na neizvijesnost dosadašnjih rezultata, anketu ćemo ostaviti aktivnom još nekoliko dana, a ovo je svojevrsno “prolazno vrijeme”.

U ovom trenutku s 37 posto glasova vode odgovori: “Fury pobjeđuje odlukom” i “Wilder pobjeđuje prekidom”. No, ukoliko Wilderovim glasovima pridodamo još 7 posto onih koji vjeruju da će Amerikanac zadržati svoj WBC pojas svjetskog prvaka, dobijemo “tek” 44 posto glasova na strani aktualnog šampiona.

S druge strane uz 37 posto onih koji vjeruju u bodovnu pobjedu Furyja, tu je i 19 posto koji smatraju da Britanac može pobijediti i nokautom. To je zbrojeno čak 56 posto čitatelja Fight Sitea koji su na strani izazivača. Stoga je “Kralj Cigana” ipak u prednosti naspram američkog nokautera.

Trenutačne rezultate ankete možete prokomentirati ispod ovog teksta, a  ukoliko niste glasovali, svakako to učinite. Hvala Vam na utrošenom vremenu i trudu!

Wilder ili Fury? Tko će odnijeti pobjedu u velikom teškaškom okršaju?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI