Morosanu otkrio veliku vijest: K-1 finale u veljači?!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.12.2012 19:00h Autor:

Catalin Morosanu

Informacija koju svi K-1 fanovi već tjednima nestrpljivo čekaju je ona o datumu održavanja finalnog turnira K-1 World Grand Prixa. Trenutno nije ni sigurno hoće li uopće doći do okršaja najbolje osmorice, no ako je suditi prema izjavi Catalina Morosanua, to bi se ipak trebalo dogoditi u veljači 2013. godine!

Opasni rumunjski borac, koji je u svojoj karijeri ostvario 34 pobjede i svega pet poraza u kratkom razgovoru za njemački GnP TV otkrio je, odnosno potvrdio, tu vrlo zanimljivu informaciju, za koju ćemo, nadamo se, uskoro saznati je li zaista točna ili se radi samo o njegovoj pretpostavki i očekivanju. "Vrlo sam sretan što bi se K-1 finale trebalo održati u veljači. Sad mogu jesti za božićne praznike, a moći ću se i dobro pripremiti, kako bih bio bolji i dostigao pravu formu", rekao je borac sa zanimljivom nadimkom – Smrt s Karpata.

Morosanu je svoje mjesto na završnom K-1 WGP turniru izborio pobjedom nad Paulom Slowinskim u listopadu u Tokiju, a nakon toga je u Rumunjskoj u meču na SuperKombatu svladao i Cartera Williamsa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI