Može li tužnije? Ogradom razdvojili Hayea i Chisoru

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.06.2012 06:54h Autor:

Haye i Chisora

Uvertira u veliki boksački okršaj između Davida Hayea i Derecka Chisore ovog je tjedna definitivno poprimila jednu skroz novu razinu koja je potpuna neprimjerena boksu i sportskom duhu tog natjecanja.

Još svega mjesec dana nas dijeli od boksačkog meča koji će pred male ekrane zasigurno privući milijune gledatelja. Animozitet između Hayea i Chisore poznat je već svima koji barem površno prate događanja u svijetu boksa, obojica jedva čekaju odmjeriti snagu u ringu, a kako to ponovno ne bi pokušali prije 14. srpnja, organizatori su pronašli vrlo zanimljivo rješenje.

Na njihovom najnovijem međusobnom susretu odlučili su ih odijeliti metalnom ogradom kako se ponovno na bi fizički zakačili. Boksači kojima su nacionalni boksački savezi ukinuli licencu za nastupe, no spasio ih je luksemburški savez koji im je istu tu licencu ponovno izdao.

Stadion West Hama u Londonu definitivno će biti ispunjen do posljednjeg mjesta, očekuje se da će uživo njihov dvoboj imati priliku pratiti čak oko 40 tisuća gledatelja. Netrepeljivost između Hayea i Chisore definitivno ne promovira vrijednosti koje bi to veći dio borilačkog svijeta htio, no jedno je sigurno.  Organizator meča će vrlo dobro zaraditi na ovoj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI