Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mirko sretan što je sve ispalo na ovaj način (VIDEO) | Fight Site

Mirko sretan što je sve ispalo na ovaj način (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.07.2014 18:26h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović je odmah nakon meča protiv Jarrella Millera dao izjavu za službenu Glory, gdje je malo bolje objasnio kakva je bila situacija s njegovom infekcijom lakta i ozljedom. Također je nešto kratko rekao i o borbi.

Mirko je ukratko rekao što je sve zapravo bilo prije ove borbe: "Bila je to dobra borba, no podosta i stresna za mene. Prije nekoliko tjedana sam ozlijedio rame i dobio infekciju. Uzimao sam antibiotike i relativno je prošle, no nakon toga sam doživio još jednu ozljedu. No, na sreću sam nastupio, jer nisam htio otkazati borbu i na kraju je sve ispalo dobro. Doktori su mi savjetovali da otkažem borbu, no na kraju sam odlučio nastupiti."

Nije bilo lako doći do nastupa, štoviše Mirko je odlučio šutjeti i vidjeti što će doktori reći. "Došao sam na pregled prije borbe s tom infekcijom i imao sam sreće što su doktori gledali druge stvari i nisu to primijetili, iako bi vjerojatno zabranili moj nastup. Srećom, nisu vidjeli i nastupio sam. Još uvijek imam infekciju i moram je se riješiti, no sretan sam da je ovako ispalo. Bilo je to jedno od najtežih razdoblja u mojoj karijeri", objasnio je.

Na kraju, rekao je nešto i o samoj borbi i protivniku: "Jarrell Miller nije kickboksač, on ne zna koristiti svoja koljena. Radi s njima da bi skupio bodove, no ne nanosi nikakvu štetu. Ipak, opasan je udarač i morao sam se paziti. Imam dojam da je dvaput bio blizu tog da padne, kad sam povukao high kick, no ipak je izdržao."

Mirko se sad prvo treba izliječiti, a nakon toga kreću pripreme za borbu u Japanu, protiv Satoshia Ishia, koja je na rasporedu 23. kolovoza. 

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI