Mirko: Kada se ne stignem oporaviti između dva treninga, to će biti znak da je vrijeme za kraj

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.03.2014 15:18h Autor:

Mirko Filipović (foto: I. Kaurloto/Fight Channel)

Na današnjoj pressici povodom Glory 14 eventa, jedno od zanimljivijih pitanja bilo je postavljeno Mirku Filipoviću, a to je bilo o završetku karijere. Mirko je dao jedan lijep i sadržajan odgovor.

Remy Bonjasky je već najavio da mu je, neovisno o ishodu, borba u Zagrebu posljednja u karijeri. No, kod Mirka Filipovića je drugačija situacija, a on je to objasnio svojim riječima rekavši: "Ne razmišljam o tome što će biti, ja sam borac koji ide borbu po borbu, trening po trening, svaka borba ti može biti posljednja, jer nikad ne znaš kako ćeš doživjeti koju i kakvu ozljedu."

Mirko je nastavio, osvrnuvši se na svoju karijeru, kao i na način na koji razmišlja o sportu: "Kada vidim da više ne mogu, kada se nakon jednog treninga ne stignem u potpunosti oporaviti do idućeg i kada budem jednostavno prazan, onda ću znati da je vrijeme da stanem. Trenutno se osjećam dobro, ulazim spreman u ovu borbu, no vidjeti ćemo što će biti dalje. Dugo sam u ovome i nije lako prestati, jer to je moj život."

Mirko je već prije koji dan spomenuo mogućnost da produži ugovor s Gloryem te nastupi u New Yorku, no također je spominjao i neke ruske ponude. Sve u svemu, nakon što završi meč s Remyem, može istog trenutka početi razmišljati o tome.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI