Miočić prvi puta u “trash talku”: Odbrusio Joshui na Twitteru!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.06.2017 09:36h Autor:

Ilustracija: Miočić i Joshua

UFC prvak Stipe Miočić nije poznat kao preveliki “trash talker”. Dapače, Stipu većina smatra vrlo skromnim borcem koji o svojim protivnicima gotovo uvijek govori biranim riječima punim poštovanja.

No, Miočiću je očito zasmetao komentar svjetskog boksačkog prvaka Anthonyja Joshue koji se na Miočićevu prozivku priupitao: “Tko je jebote taj lik??” parafrazirajući Conora McGregora.

Podsjećamo, Stipe je predložio Joshui da boksaju kao uvodni meč na boksačkom mega spektaklu 26. kolovoza u Las Vegasu prije glavnog dvoboja između McGregora i Mayweathera. Na to se Britanac na svom Twitteru priupitao: “Tko je jebote taj lik??” jasno dajući do znanja da je Miočić ispod njegovog nivoa.

U ponedjeljak smo dočeli odgovor od Miočića. Prvi njegov “trash talk” u karijeri, ako smo dovoljno pažljivo pratili do sada. Miočić je na svom službenom Twitteru napisao svjetskom prvaku:

“Anthony. ‘Ovaj lik’ je planetarno prepoznat kao najopasniji čovjek na zemlji. A ti nisi najopasniji čovjek niti u Velikoj Britaniji.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI