Miller: Ja sam prelijep borac da bih došao u MMA, ne želim biti Whiteova igračka!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.06.2014 16:08h Autor:

Jarrell Miller

Jarrell Miller definitivno spada među osebujnije borce koje svijet upoznao u posljednje vrijeme. Američki profesionalni boksač i kick boksač svoju slavu može zahvaliti gotovo isključivo prilici da prošle godine nastupi protiv Mirka Filipovića u zagrebačkoj Areni, a novu veću pažnju dobio je zahvaljujući revanšu protiv Cro Copa.

Mnogi su uvjereni da će najbolji hrvatski borac svih vremena i ovog puta slaviti protiv Amerikanca, ali kao što je bilo očekivano Miller je odnio pobjedu prije borbe kad je u pitanju "trash talk".

Jarrellu je tako postavljeno ovih dana i pitanje razmišlja li možda o tome da se okuša u kavezu s MMA rukavicama na rukama…

"Razmišljao sam o tome prije nego što sam počeo raditi K1 borbe. U boksačkom svijetu stvari su se nekako usporile, ali sad za MMA mogu definitivno reći ne. Novac koji ti borci zarađuju je loš, a i često se ozljeđuju. Njihova lica i uši se deformiraju, a ja želim ostati lijep", rekao je Miller.

"Nemam namjeru biti lutka Dane Whitea, prenaporno sam radio da bih došao do ovoga gdje sam sada. Glory puno bolje brine o svojim borcima, vrednuje ih onako kako treba i plaća puno bolje nego UFC većinu svojih boraca", dodao je američki kick boksač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI