Mikulić sutra lovi europsku titulu u Milanu

K1 / Boks 25.11.2011 19:07h Autor:

Nevenka Mikulić

Samo tjedan dana nakon što je u Trstu odradila cijeli meč po full muay thai pravilima i izborila neriješeno, članica karlovačkog kluba Pit 119 pred sobom ove subote ima još teži izazov.

Nevenka Mikulić sutra se u Milanu bori za WAKO Pro europsku titulu prvakinje u muay thaiju u kategoriji do 54 kilograma, a protivnica joj je Ghicci Mittino.

S obzirom na težak meč prije samo tjedan dana, upitali smo Nevenku je li uopće spremna, ima li kakvih posljedica nakon borbe u Trstu… “Od subotnjeg meča nemam nikakvih ozljeda, ni masnice čak, iako je protivnica bila šest kilograma teža, što znači da sam fizički spremna za ovu subotu, a i psihički sam već u drugom meču, adrenalin radi.”

“Protivnica je dobra, srčana i borbena. Inače nikad ne podcjenjujem svoje protivnice, držim ih najboljima i jednako spremnim za meč. Tako pristupam i meču. Što se tiče taktike, krenuti čvrsto i odmah nastojati uspostaviti dominaciju. I opušteno u glavi”, rekla nam je Nevenka o svojoj protivnici i taktici za ovaj vikend.

Iako se radi o meču za prilično prestižnu titulu, Nevenka ne želi reći da joj je ovo dosad najvažnija borba u karijeri. “Svaki meč mi je bitan, a budući da je ovaj za titulu, možemo reći da je dosta važan.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI