Mikey Garcia izdominirao Bronera i potvrdio svoju vanserijsku klasu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.07.2017 11:11h Autor:

Garcia vs. Broner

U New Yorku je jutros održan boksački spektakl u kojem je Mikey Garcia u potpunosti izdominirao Adriena Bronera.

Bio je to meč u kojem se od početka vidjelo kako je Broner iscrpljen od skidanja previše kilograma te kako nije sigurno koliko će i kako moći parirati nevjerojatno motiviranom Garciji, koji je odlučio iskoristiti priliku karijere da napokon potvrdi svoju klasu. I to je u potpunosti uspio.

Garcia je ovaj meč dobio na brzinu, koja mu je bila presudni faktor kroz svih 12 rundi. Broner je djelovao kao da je spreman primiti udarce s namjerom da stvori prostora za plasirati neku svoju bombu, ali eskivaže pobjednika ovog meča bile su impresivne. Ostao je dojam kako je Garcia mogao završiti ovaj meč, da je odlučnije krenuo, no to mu nije bilo potrebno. Kratki serijama i brzim izlascima je dizao publiku na nogu, a Bronera ostavljao bez ikakve šanse.

Na kraju meča je Garcia izgledao kao da bi automatski mogao odraditi još 12 rundi, dok se kod Bronera vidjelo kako je psihički slomljen. Nekada najveći svjetski talent je izgledao kao da u tom trenutku nije htio biti u tom ringu. Zapravo, ne samo u tom trenutku nego kroz cijelih 12 rundi. Čini se kako je on ovo prihvatio kao običan “money fight”, dok je Garcia vidio motivaciju u iskazivanju, koje bi mu trebalo donijeti spektakl njegove kategorije, odnosno meč protiv Terrencea Crawforda. To bi bila prava poslastica boksa.

Sudačke kartica na kraju su donijele rezultat 116-112, 117-111 i 116-112, čime je skor Mikeya Garcia sada briljantnih 37-0. Vrijeme je da ovaj momak postane superzvijezda, ovakva mu je pobjeda trebala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI