Mike Winkeljohn: Ako Conor ponudi nešto novo, ima šanse u ranijim rundama

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.06.2017 19:33h Autor:

Mike Winkeljohn

Jedan od najboljih boksačkih trenera u MMA svijetu, Mike Winkeljohn, iznio je svoju prognozu meča McGregora i Mayweathera, odnosno njegovo mišljenje što se mora dogoditi da bi Irac imao šanse.

Čovjek zaslužan za boksačku i MMA karijeru Holly Holm, ali i za boksačke tehnike Jona Jonesa, Cowboya Cerronea i mnogih drugih boraca, sa zanimanje prati sve što se događa u svjetskom boksu. Iz tog razloga je bio vrlo relevantan sugovornik po pitanju prognoze meča Conora McGregora i Floyda Mayweathera.

“Da se moram kladiti, stavio bih sigurno novac na Mayweathera, no mislim kako Conor ima svoje šanse u ranijim rundama. Ukoliko se može pojaviti s nečim novim, s nečim s čime se Floyd još do sada nije susreo, mogao bi iznenaditi Floyda. Conor treba tražiti neke drugačije kuteve napad protiv kojih se Floyd ne bi mogao sakrivati iza svog ramena. Ukoliko to uspije, mogao bi ga iznenaditi”. A to su stvari koje Conor radi jako dobro, uvijek je do sada znao iznenaditi uvođenjem novih tenhika i udaraca. On jako dobro razumije rad nogu i kuteve udaranja, rekao je “Coach Wink”.

Ipak, i on se slaže kako sve boksačke reference, kao i raniji rezultati idu u korist Mayweathera. Što meč bude dalje trajao, vidi sve veću dominaciju američkog šampiona. Dakle, zaključak je da Conor mora od prve sekunde krenuti ostvarivati svoj plan, jer što dulje meč bude trajao, Floyd će biti sve opušteniji, a Conor sve umorniji. U takvom odnosu snaga mu šanse izgledaju još manje nego što to trenutno govore tečajevi kladionica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI