Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mike Tyson ima upozorenje za Anthonya Joshuu | Fight Site

Mike Tyson ima upozorenje za Anthonya Joshuu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.06.2017 13:48h Autor:

Mike Tyson

Nitko ne zna bolje opasnosti koje vrebaju borca kada postane svjetski prvak i superzvijezda od Mike Tysona. Malo je bilo većih imena u svijetu sporta od Tysona kada je bio na vrhuncu. U naglom usponu Anthonya Joshue, ljudi počinju primjećivati nešto što ih podsjeća na Tysona.

Joshua je u manje od 20 profesionalnih borbi uspio ujediniti IBF i WBA svjetsku titulu te postati svjetska superzvijezda pobjedivši velikog Wladimira Klitschka pred 90.000 gledatelja na Wembleyu.

“Joshua ima potencijala da napravi velike stvari. Dobro izgleda i baca strašne udarce. Velik je pritisak na njemu”, kazao je Tyson u BBC-ovom ‘excellent boxing podcastu’ te nastavio s upozorenjem.

“Titula svjetskog teškaškog šampiona tjera ljude u ludilo. To je kao kruna od trnja. Svi te žele iskoristiti za nešto. To je kao da si predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Joshua se ne smije umisliti i postati arogantan. Mora se fokusirati na borbe. Kad se fokusiraš na novac i djevojke sve počne ići nizbrdo. S tim stvarima se možeš baviti kad si gotov s borbama. Vidjet ćemo hoće li se moći nositi s tim stvarima. Ovo je njegovo vrijeme, možda se varam, ali impreionirao me u borbi protiv Klitschka”, zaključio je slavni Mike.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI