Mike Kim: Ovo večeras je bio novi K-1

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.03.2013 12:18h Autor:

Photo by Fight Channel (Ivana Kaurloto)

Jedan od najsretnijih ljudi u Areni Zagreb, nakon što je završilo K-1 WGP Finale, bio je i vlasnik K-1 promocije Mike Kim.

Cro Copovo osvajanje prestižne njegove titule, gledao je iz prvog reda i nije skrivao oduševljenje. Inače uvijek vrlo odmjereni poslovni čovjek, ovaj put je nasmijano pratio borbe, pljeskao je i navijao. Na kraju je Filipoviću uručio vrijedni pojas.

"Ovo je najsretniji dan za mene od kada sam kupio K-1. Jako sam zadovoljan poslom koji su Orsat Zovko i Fight Channel odradili u Zagrebu. Vjerujem da je ovo tek početak jedne vrlo dobre suradnje. Planiramo mnogo priredbi za 2013", poručio je Kim.

Vlasnik K-1 je čestitao Cro Copu na osvojenom pojasu.

"Drago mi je da je upravo Mirko postao prvak. Gledao sam ga kako trenira i on i dalje može vrlo jako udariti i biti prijetnja svima. On je legenda borilačkog sporta, veliki čovjek i zato mu od srca čestitam. Ovo što ste večeras vidjeli je novi K-1", zaključio je Kim. 

K-1 je već najavio okvirni raspored za 2013. Hoće li se nešto u njemu promijeniti i koliko je priredbi planirano za Hrvatsku, za sada se ne zna. Pouzdano se samo zna da se u petak u Areni rodio novi ili vratio stari K-1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI