Miguel Torres upisuje kickboks debi na Glory 17

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.05.2014 22:04h Autor:

Miguel Torres

Glory je objavio i četvrtog borca koji će nastupiti u turniru za izazivača u perolakoj kategoriji. To je jedan od najboljih MMA borca u povijesti lakih kategorija, Miguel Torres.

Još jedan dokaz da Glory radi sjajan posao i sve više napreduje je da su danas potpisali ugovor s jednim od najvećih MMA boraca u povijesti, barem kad je riječ o lakim kategorijama. Na Glory 17 eventu u Los Angelesu, kao dio turnira četvorice za izazivača u perolakoj kategoriji nastupit će Miguel Torres (41-7 u MMA-u). Ovaj borac će tada upisati u svoj službeni debi u kickboksu.

Torres je inače poznat kao jedan od najboljih MMA boraca u povijesti lakših kategorija (nastupao je u perolakoj i bantamu), a prije nego je pao u krizu rezultata, imao je skor 37-1. Inače nije poznat kao nokauter, budući da je samo devet MMA pobjeda ostvario nokautom,a čak 23 prisiljavanjem na predaju, no njegov muay-thai je tehnički uvijek bio vrhunski.

Torres je nastupiti unutar turnira na kojem još nastupaju Gabriel Varga, Yodkhunpon Sitmonchai te prvi Torresov protivnik Shane Oblonsky.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI