Michael Page službeno odlazi u boks, potpisao za promociju Davida Hayea

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.07.2017 20:23h Autor:

Michael Page i David Haye

Michael “Venom” Page se nije šalio kada je rekao da će svoju MMA karijeru staviti u kratki mirovanje i posvetiti se boksu. Bellatorova zvijezda je napravila onaj najvažniji korak prema tome.

Page je danas potpisao ugovor s promocijskom kućom “Hayemaker Boxing”, koju vodi britanska boksačka zvijezda, David Haye. Povodom toga, njih dvojicu su se zajedno fotografirali, a Haye je sliku objavio na Twitteru uz komentar:

“Novi član Hayemaker promocije. MMA fanovi već znaju za Michaela Pagea, a boksački fanovi bi ovo trebali pozorno popratiti.”

Tako bi David Haye i njegova ekipa trebali biti zaduženi za dogovaranje Pageovog prvog meča, a samim potpisom za njih bi se Venom mogao naći na nekom jačem britanskom eventu.

Page se odlučio iskušati u boksu da bi se još bolje pripremio za svoju iduću borbu u Bellatoru, koja će sigurno biti protiv Paula Daleya. Budući da je u pitanju borba gdje mu protivnik sigurno neće imati namjeru boriti se u parteru, ovo bi također mogla biti jako dobra priprema za to. A nema sumnje kako će za protivnika u boksačkom debiu ipak dobiti nekoga protiv koga ne bi trebao imati većih problema.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI