Michael Page došao do pobjede nokautom u boksačkom debiu (VIDEO)

K1 / Boks 21.10.2017 12:27h Autor:

Michael Page

Belatorova MMA zvijezda, Michael Page, vrlo lako je došao do pobjede u svom boksačkom debiju. Prekidom u trećoj rundi savladao je Jonathana Castana iz Španjolske.

Ovo je zapravo bio očekivan ishod, budući da je Castano ispodprosječan borac sa samo dvije pobjede u svojih 14 mečeva. Pitanje je samo bilo hoće li Page uspjeti nokautirati ga ili će doći do sudačke odluke, budući da je meč bio dogovoren na samo četiri runde. Britanski borac je uspio završiti posao u trećoj dionici meča.

Page se cijeli meč kretao u svom poznatom “plesnom” stilu te je više puta oduševio munjevitim udarcima. Jedan takav je i završio ovaj meč u trećoj rundi, kad je desni kroše sjeo točno na bradu Španjolca koji je završio na podu. Iako se ovaj ustao prije nego mu je sudac odbrojao, procijenjeno je da ipak nije sposoban nastaviti meč i tu je bio kraj.

Nije poznato hoće li Page sada nastaviti svoju boksačku karijeru ili će se prvo vratiti u Bellator, gdje bi ga trebao čekati duel s Paulom Daleyem. Inače, Page je potpisao ugovor s boksačkom promocijom na čijem je čelu David Haye te se očekuju njegovi nastupi na većinom evenata pod njihovom organizacijom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI