Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Među poginulima u helikopterskoj nesreći i uspješni boksač Alexis Vastine | Fight Site

Među poginulima u helikopterskoj nesreći i uspješni boksač Alexis Vastine

K1 / Boks 11.03.2015 08:09h Autor:

Alexis Vastine

Boksački svijet u crno je zavila vijest da je među poginulima u teškoj helikopterskoj nesreći i Alexis Vastine, francuski boksač i osvajač brončane medalje na posljednjim olimpijskim igrama u Pekingu.

Među deset poginulih u jučerašnjoj strašnoj nesreći, kad su se u Argentini sudarila dva helikoptera, bio je i uspješni boksač Alexis Vastine, koji je jedno vrijeme trenirao i s našim Filipom Hrgovićem u Parizu. Vastine je osvajač olimpijske brončane medalje iz Pekinga, u kategoriji do 64 kilograma, no i akter jedne od najvećih kontroverzi tih igara, jer Francuzi se dugo nisu pomirili s odlukom kojom je on izgubio polufinalni meč.

Nastupio je i na olimpijskim igrama u Londonu, gdje mu je za dlaka promakla nova medalja, nakon što je u četvrfinalu izgubio za doslovno jedan udarac. Nakon završetka amaterske, nije se upustio u profesionalnu boksačku karijeru, a u Argentini je bio kao sudionik reality showa s još nekim francuskim sportskim ličnostima.

2005. godine osvojio je zlato na mediteranskim igrama kad je imao tek 19 godina, a uspjeh je ostvario i na europskom prvenstvu 2010. godine, gdje je završio sa srebrnom medaljom oko vrata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI