Menadžer otkrio: Pacquiao završava karijeru i odlazi u politiku

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.10.2015 12:47h Autor:

Manny Pacqiao i Bob Arum

Jedan od najboljih boksača današnjice Manny Pacquiao odlučio je završiti sportsku karijeru i posvetiti se politici, piše američki ESPN pozivajući se na izjave boksačkog menadžera Boba Aruma.

"Govorim vam što mi je Manny rekao prošlog tjedna u New Yorku. Razgovarali smo vrlo ozbiljno i on mi je rekao: Nadam se da ću u svibnju biti izabran za senatora Filipina i tada više neću moći boksati jer se moram koncentrirati na senat i biti redovan na sjednicama. Manny mi je rekao da će njegova borba 9. travnja biti posljednja u karijeri", kaže Arum.

"Kongresnika ima na stotine, ali u senatu se radi pravi posao, a ne drže se samo glupi govori kao u kongresu. Zato će Manny morati biti tamo i raditi. To je pravi posao, a Manny je ozbiljan u namjeri da postane predsjednik. Tih šest godina u senatu bit će mu kao audicija, da pokaže ljudima da je ozbiljan političar", dodao je.

Otkrio je da mu je Pacquiao rekao da čeka svoju posljednju borbu jer ne želi riskirati s produljenjem karijere kada bi svaki novi udarac mogao naštetiti njegovim mentalnim sposobnostima, koje će mu u politici biti itekako potrebne.

Pacquiao još nema protivnika za proljetni nastup, ali na listi je nekoliko imena poput Terencea Crawforda (26-0, 18 KO), Amira Khana (31-3, 19 KO), Juana Manuela Marqueza i Timothyja Bradleyja Jr.

Arum tvrdi da su Dubai i Katar već iskazali interes da budu domaćini Pacquiaove posljednje borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI